Kedves Vásárlónk!

Ezen az oldalon tájékozódhatsz, hogy hosszas kitartó munkával, milyen kiváló minőségű MAGYAR termékeket sikerült eddig összeválogatnunk neked és családodnak! Igyekszünk termékpalettánkat bővíteni további finom, egészséges és hazai termékekkel, hogy minél több, valóban természetes élelmiszer kerülhessen asztalotokra!

Ezen termékek csak személyesen kaphatók a veszprémi, Budapest úti üzletünkben, online nem rendelhetőek! Ennek egyik fő oka, hogy nem kívánunk egy újabb online szupermarketet létrehozni, mert mi hiszünk a személyes kapcsolat erejében, és szeretünk veletek elbeszélgetni a vásárlás közben az élet ügyes-bajos dolgairól!

Ha Te is hasonlóképpen gondolkodsz, várunk szeretettel üzletünkben!

Ja a lekvárokra ez nem vonatkozik, azt interneten is eljuttatjuk az ország bármely részére!

Fáj, szúr, gyötör, vagy csak egy finom teára vágysz, az UKKO teakeverékei mindenképp jó megoldás! Gyere el bátran hozzánk, és a kedves kiszolgálás mellé még néhány jó tanáccsal is ellátunk a gyógyteák terén, vagy elmondjuk a mi gyerekeink melyik teát szeretik a legjobban. Ha szeretnél többet megtudni a teákról és nem csak le akarod kapni a polcról, aztán uzsgyi a pénztárhoz, akkor várunk szeretettel! Lent a galériában megnézheted milyen teákat tartunk!

Elhoztuk nektek az ország egyik legkiválóbb malmából, az ország legkiválóbb lisztjeit! Nálunk kaphatsz királybúzalisztet, tönkölybúzalisztet, réteslisztet, darát és még kamutbúzalisztet is. A sütés mostantól sokkal könnyebb lesz, ígérjük nem fogsz csalódni a GARAT Malom termékeiben!

Ki gondolja, hogy csak az olaszok tudnak jó tésztát készíteni? Az az ember nem próbálta még a Balmaz tészta termékeit! Nem ragad, nem tapad, még olaj nélkül sem! 8 tojásos tésztáik verhetetlenek, lehet az kiskocka, nagykocka, fodroskocka, eperlevél, vagy unod a megszokott dolgokat? Akkor válasz durum, vagy tönköly tésztáink közül, de ha igazán bevállalos vagy, akkor jöhet a chilis tészta! 

A Viblance növényi alapú reggeliket készít valódi alapanyagokból, melyek táplálnak és megőrzik az egészséged. Küldetésünk, hogy bebizonyítsuk: ami finom, lehet tápláló és egészséges is. Az igazán jó kaják egyszerre táplálják a tested és teszik boldoggá a lelked. Teljesértékű és minimálisan feldolgozott összetevőket használunk, melyek pont annyira jóízűek, amennyire egészségesek. Meghekkeljük az élelmiszeripart. Legyél a tettestársunk!

Nagy hangsúlyt kap manapság a minden téren észrevehető kulináris élvezetek halmozása.  Itt jönnek képbe a chilis szószok is, amelyek manapság már szerves részei egy ínyenc konyhának. Tuningold fel velük ételeidet, érezd a kirobbanó erőt és ízkavalkádot, vagy csak mutasd meg a haveroknak ki a legény a gáton! Jelenleg 12 féle szósz kapható, ami elég sokféle ételhez passzolhat hozzá, a különböző ízvilágokkal.

Te tudtad, hogy a boltokban, áruházakban általánosan kapható „FINOMÍTOTT” étolajok gyártásakor az alábbi vegyi anyagokat használják az olaj finomítása és előállítása során? Hexán, foszforsav, marónátron! Ezek bizony mind érintkeznek az étolajjal a FINOMÍTÁS során, és nem csak a nevük hangzik rosszul! Az általunk forgalmazott étolajok NEM ipari technológiával készülnek, így megmarad eredeti ízük, illatuk és a bennük rejlő egészséges összetevők is. Igen az étolaj is lehet egészséges!