Különleges minőségű szilvalekvár
2.490 Ft
Különleges Minőségű szilvalekvárunk méltán rászolgált nevére! Ennek egy fő oka van, mégpedig a rengeteg pozitív kritika, amivel illették, miszerint:
“Hmmm, ez pont olyan, mint nagymamám lekvárja, de rég nem ettem már ilyet!”
Erika
Azt hiszem ennél több nem is kell!
Kiszerelés:
370 ml / üveg (nettó súly: 400 g / üveg )
Egységár:
6.225,- Ft / kg
KÜLÖNLEGES MINŐSÉGŰ SZILVALEKVÁR
Igazi remekmű, könnyed zamatos és nem tartalmaz hozzáadott cukrot! A gyümölcsöt szemenként válogattuk, csak a legfinomabb, hibátlan szilvaszemek kerülhetnek az üvegbe. Szilvalekvárunk jó választás, senkinek sem okoz csalódást!
Amellett, hogy a szilvalekvár önmagában is fölöttébb zamatos a kalóriatartalma alacsony és többféle ízesítésben is kapható.
Kóstoltál már pektin- és adalékmentes szilvalekvárt? Nem zselésített agyoncukrozott lekvárként forgalomba hozott termékekre gondolunk, hanem az igazi különleges minőségű szilvalekvárra!
Lekvárjaink hagyományos módszerrel sűrítettek, úgy ahogy egykoron nagyanyáink készítették. Ízleld meg bátran a természetesség zamatát!
Íze hamvasan kék
és perzselően arany,
felmenőinktől örökölt
tudásanyaggal feldolgozott,
tégelybe zárva is érett és illatos,
szűz szilvalekvár.
Különleges Minőségű Szilvalekvár maga az egészség!
A lekvárokra – így a szilvalekvár is – általában desszertként, kiegészítőként gondolunk. Az igazság az, hogy a mi lekvárunk jóval több egy finom nasinál, sok ásványi anyagot, antioxidánst és nyomelemet tartalmaz. Készítettünk egy rövid listát arról, hogy melyek is ezek pontosan:
- élelmi rostok: nélkülözhetetlenek a megfelelő emésztéshez
- béta-karotin: segítségével A-vitamin (retinol) képződik, amit a szervezetünk könnyen hasznosít
- niacin: az egyetlen vitamin, amelynek hatása van a hormonrendszerre
- pantoténsav: serkenti a mellékvese hormonjainak termelődését és feltételezik, hogy lassíthatja az öregedést
- biotin: a szervezetben leginkább az anyagcserében részt vevő különböző enzimek alkotó elemeként szerepel
- folsav: rendkívül fontos szerepe van az örökítőanyagok, a DNS és az RNS előállításában
- nátrium: jelentős szerepe van a folyadékháztartás szabályozásában, az izomműködés és az idegrendszer ingerület-átviteli folyamataiban, a sav-bázis egyensúly fenntartásában, a szénhidrát-és fehérjeanyagcsere és az ozmotikus nyomás fenntartásában
- foszfor: fontos szerepet tölt be a szervezet folyadéktereiben a kémhatás szabályozásában. Szervezetünk a tartalékenergia egy részét foszforvegyületek formájában raktározza
- kálium: alapvető szerepe van a sejtek megfelelő működésében
- kálcium: rendkívül fontos ásványi anyag, azt is mondhatnánk, hogy nélküle nincs élet, ugyanis minden sejtnek, szövetnek szüksége van rá
- magnézium: az idegrendszer, a szív, illetve a szív- és érrendszer, az izmok, a vese megfelelő működését szabályozza
- cink: fontos szerepe van a sejtek határoló-hártyájának, a sejtmembrán integritásának fenntartásában
- kobalt: B12-vitamin szintéziséhez elengedhetetlen, így közvetve részt vesz a vérképzésben
- króm: hozzájárul a normális vércukorszint fenntartásához
- mangán: általános redoxiszer, vagyis vegyértékének változtatása mellett képes a szabad gyökök semlegesítésére, ezáltal fontos antioxidáns funkciót tölt be
- réz: részt vesz a szervezetre ható káros oxidációs folyamatok semlegesítésében
- vas: nélküle az oxigén nem lenne képes eljutni a sejtekhez, vagyis a vas kellő mennyiségű jelenléte esszenciális a szervezet életképességének szempontjából. Segít abban, hogy az ember kevésbé legyen hajlamos a szívrohamra és az agyvérzésre
- antocián: bevitelével segíthetünk szervezetünknek felvenni a harcot a szabad gyökökkel szemben
- rutin: gyógyító hatással van a kapilláris vérerekre, nyugtatólag hat az idegekre, az agyra és a szívre, ez utóbbinál a szív működésére és az érfalak rugalmasságára van pozitív befolyása
- quercetin: csökkenti a káros koleszterin szintjét és növeli a jó koleszterin mennyiségét a szervezetben. Csökkenti a lerakódást az erekben és eltávolítja az LDL („rossz”) koleszterint is. Röviden tehát segít abban, hogy az ember kevésbé legyen hajlamos a szívrohamra és az agyvérzésre.
Különleges Minőségű Szilvalekvárunk saját termesztésű szilvából készült prémium minőségű, nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, ízfokozókat, aromákat, vagy bármilyen egyéb mesterséges adalékot.
A hagyományos szilvalekvárhoz hasonlóan elsősorban a különböző tésztafélékhez, gombócokhoz, derelyéhez, süteményekhez, buktába ajánljuk. Reggelihez, uzsonnához natúr joghurtba keverve vagy kenyérre kenve is fogyasztható. Próbáld ki joghurttal, zabpehellyel, zabkásával, magában, vagy ahogy csak szeretnéd!
Összetétel: 100% szilva
100g termék 242g szilva felhasználásával készült!
Átlagos tápérték | 100g |
Energia | 480 kJ / 114kcal |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 28 g |
amelyből cukrok | 24 g |
Fehérje | 2 g |
Só | 0 g |
Kiszerelés:
370 ml/üveg (nettó súly: 400 g/üveg)
Miért válaszd a Rosales Különleges Minőségű Szilvalekvárt?
Mert 100 százalékban természetes, hagyományos, tartósítószer, ízfokozó és színezék mentes, mert hazai, és mert FINOM!
Lekvárjainkat itt találod:
https://rosales.hu/termekkategoria/rosales-desszertlekvarok/
Itt pedig többet tudhatsz meg a szilváról:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szilva_(n%C3%B6v%C3%A9nyalnemzets%C3%A9g)
Tömeg | 600 g |
---|