Termék adatlap

MAJDNEM MEGGYLEKVÁR

13.900 Ft

MAJDNEMLEKVÁR??? Ez meg vajon mi lehet? Hadd mutassuk be legújabb termékünket. A lényeg egyszerű: saját gyümölcsösünkből szedtünk 11 kg meggyet, megmostuk, kimagoztuk, majd főzéssel besűrítettük neked 4 kg-ra, hogy megálljon benne a fakanál!

Kiszerelés:
4000 g / doboz

 

Kategória:

MAJDNEM MEGGYLEKVÁR!

Ahogy a leírás részben már említettük, ez egy hagyományos módon készült lekvársűrítmény, amely nem tartalmaz mást, csak a besűrített gyümölcsöt! És, hogy miért jó neked ez?!

A válasz egyszerű:

  • nem kell hazacipelned 11 kg gyümölcsöt
  • nem kell kimagoznod 11 kg gyümölcsöt (kb 1-1,5 óra)
  • nem kell főznöd a gyümölcsöt, hogy besűrűsödjön (10 óra, és mennyi energia)

És, hogy mit kell tenned:

  • élvezned a lekvárfőzést kosz nélkül
  • élvezned a kreativitást határok nélkül
  • élvezned az elismerő bókokat családodtól és barátaidtól

És, hogy még soroljuk az előnyöket, nem használsz kétes eredetű sűrítőanyagot a lekvár besűrítéséhez, figyelsz környezetedre, mert jóval kevesebb energiát használsz a lekvár főzéséhez (apropó, a zacskót és a dobozt ne feledd tisztán a szelektívbe dobni!!!), úgy és azzal édesítesz és ízesítesz, amivel csak akarsz! Ez főleg akkor fontos, ha cukorbetegséged, vagy valamilyen ételallergiád, vagy intoleranciád van!

MIT KÉSZÍTHETSZ A LEKVÁRALAPBÓL?

Nos ennek csak a képzeleted szabhat határt! Lehet belőle mákos meggylekvár, sima meggylekvár, meggy chutney vagy ami csak eszedbe jut, próbálkozz bátran! Ha gondolod szedd többfelé a zacskó tartalmát és készíts különböző ízesítésű lekvárokat!

Tömeg 4500 g